Referanser

Dette er ein knallgode investering

«Fekk installert vanngenerator, DBV i slutten av oktober 2017.
Har fått oppleva ein stor forandring på vatnkvaliteten her i huset. Har nå eit friskt og godt vatn i kranen. Trulte, katten vår drikk betydelig mer vatn, må fylla på flere gonger til dagen. Merke og stor forskjell i vask og toalett. Vatnet er klart, og det held seg mykje reinere, dusjen likeså. Men det som eg (me) er mest positivt overraska av, er det goda vatnet som me kan drikke kvar dag, heilt topp.
Dette er ein knallgode investering som me ikke trege på. Å sjå kor godt, Trulte liker det, seie vel det mesta. Det går ikke an å lura dyra. Dette anbefaler eg på det sterkeste.»

Borgny & co, Bokn 01.02.2018

For en fantastisk smak!

«Straks etter at jeg fikk installert en vanngenerator DBV (Det Beste Vann), merket jeg en stor forandring. Den dårlige smaken og lukten var borte. Vannet smaker nå friskt og er lettere å svelge. Før drakk jeg nesten ikke vann fordi det smakte veldig dårlig. Familien drikker betydelig mere vann nå, og ungene vil heller ha det beste vann istedenfor juice!

Jeg har fått mykere og finere hud og merker at jeg er friskere, har mer energi og mindre hodepine og urinveisinfeksjon. Den totale helseforbedringen er betydelig,-ikke tvil om det. Og for en fantastisk smak! Nesten ikke til å tro, det skjedde så fort. Fra å være ekkelt vann til nydelig, frisk smak på vannet, som natt og dag!»

Terry Jane Lindah, Bryne 31.01.2018

Jeg fikk den store gleden

«Jeg fikk den store gleden av å være den første som fikk innstalert en vanngenerator, DBV hjemme. Fra før hadde jeg et ioniseringsapparat som skulle rense vannet vha filter og gi alkalisk vann. Straks etter at den nye vanngeneratoren var montert, kjente jeg at vannet var HELT annerledes, fjellfriskt på smak, mykt og lett og drikke! Besluttningen var enkel: Ut med ioniseringsapparatet. Det har jeg aldri angret på. Den nye Generatoren gir meg mye, mye bedre vann og nå slipper jeg de årlige vedlikeholdsutgifter med filterskifte og rensing av maskinen. Som en ekstra bonus har jeg ikke lenger belegg på innsiden av dusjkabinettet, vaskemaskin og avløpslukt. Urenheter i vannet spaltes ned og forsvinner. Lett å flytte og ta med seg! For meg var det en innertier av et helse og miljøprodukt, og det til under halvparten av prisen sammenliknet med ioniseringsapparater»

Raymonde K Fossan, Sandnes 28.01.2018

Her er en liten vurdering av DBV

«Hei Frits:

Her er en liten vurdering av DBV

Jeg fikk installert DBV hos meg 11/17. Det første jeg så var at vaskemaskinsdøra har mye mindre hvitt belegg etter vask- og maskinen blir renere for hver klesvask pga. DBV. Smaken på vannet er friskt og godt å drikke. Når jeg kommer på jobb og drikker vannet der er det flatt i smak- stor forskjell- jeg tar nå med meg DBV vann på jobb.

Vannet i Norge er kanskje rent i forhold til andre steder i verden, men det kan bli enda bedre med DBV, Det Beste Vannet er vitaliserende for både kropp og sjel, samt til å rengjøre hjemmet med. Blomstene liker også DBV- de er friskere og grønnere selv midt på vinteren.

Det er viktig for meg å spise sunn og frisk mat, og vi bruker mye vann under/i matlaging- alt dette er igjen næring til vår kropp, organer og blod- vitale blodceller og friske organer får vi bl.a. etter hva vi putter i munnen, og jeg velger derfor å ha DBV i mitt hjem.»

Solfrid – Austrått, januar 2018

Joakim Kjemhus, Sykkel Juniormester, NM 2016

«Etter at min familie og jeg begynte med DBV på vannet våres har vi merket en utrolig forskjell på vannet. Det er renere, klarer og smaker veldig godt. Synes det minner meg om fjellvann. Jeg merker det veldig godt når jeg er ute å trener, jeg fyller opp flaskene hjemme, men etter et par timer på sykkelen må jeg innom en plass for å fylle opp igjen. Da kjenner jeg at vannet smaker tungt og rart. Dette er noe jeg og min familie kan anbefale alle å bruke, ikke bare idrettstøvere.»

Joakim, desember 2017